Kajakkplass i trinn 7/8?

kajak sørenga

Kjære ejere i byggetrinn 7/8 Sørenga

Undertegnede har fått i oppgave av styret å kartlegge mulighetene for å få til en løsning for lagring av kajakker i byggetrinn 7. En slik løsning vil kreve planlegging av tekniske løsninger og noen investeringer. Vi ønsker derfor først å kartlegge interessen og behovet blant beboerne.

Avhengig av de faktiske kostnader ser styret for seg at en kajakkplass vil leies ut mot et depositum på omkring 5000 kroner og en månedlig leie på omkring 200 kroner. Det vil kun være mulig å oppbevare selve kajakken i kajakkrommet. Rommet kan ikke brukes til oppbevaring og tørking av kajakkutstyr (fordi dette vil avgi for mye vann/fukt).

Plassene vil være knyttet til eierne av leilighetene (leietakere kan ikke tildeles plass) og ikke til selve leilighetene. Det vil være en forutsetning at plassene er i bruk, man kan ikke reserve plass uten å ta den aktivt i bruk.

Til informasjon har den Norske Turistforening Oslo og omegn kajakker til utleie fra Fritidshuset på Sørenga. Prisene er fra 250 kroner for 3 timer og oppover. (https://friluftshuset.dntoslo.no/kajakkutleie/). Det betyr at man har et meget godt tilbud der om man ikke eier egen kajakk og kun ønsker å padle en gang i blant.

Meld interesse for fast kajakkplass til Rune på epost rune.svarverud@ikos.uio.no innen 15. april gjennom å svare på følgende spørsmål:

Ja, jeg er interessert i å leie kajakkplass (for ca. 5000 depositum + 200 i månedlig leie)

Navn:

Adresse:

Telefon:

Epost-adresse:

Har du/husstanden kajakk per i dag, eventuelt hvor mange:

Det vil utformes en kontrakt mellom sameiet og leietakere av kajakkplassene som regulerer leieforholdet.

 

Vennlig hilsen

Rune Svarverud og Lars Skai på oppdrag av Styret i sameiet