Fil 13.12.2016 09.16.56 e1481617664904

Nytt fra Styret

Kjære beboere,

De seneste dagene er hverdagen blitt drastisk endret for mange av oss, og det kommer stadig ny informasjon om Korona-viruset. Styret vil oppfordre alle til å følge myndighetenes råd.

Mange har på Facebook-gruppene tilbudt hjelp til, for eksempel, innkjøp for de som er i karantene på Sørenga, og flere av våre lokale restauranter og butikker holder åpent også for take-away. Det er veldig bra om vi kan bistå hverandre i denne situasjonen som vil vare noen tid fremover. Styret har også bedt firmaet som vasker for oss om å ha spesielt fokus på gelender, dørhåndtak og heisknapper.

Sameiets årsmøte er, som kjent, planlagt holdt 29 april kl. 18 i USBLs lokaler, men vi må jo ta forbehold om regler og anbefalinger fra myndighetene. USBL vil holde oss informert om hvordan årsmøter skal gjennomføres i denne våren og vi sender brev ut så snart vi vet om noe endres. Vi minner også om at du kan ta kontakt med valgkomiteen hvis du har forslag til styrets sammensetning eller ønsker selv å delta i styrearbeidet. Kontakt valgkomiteen v. katinka@kolsaker.com eller christian@econa.no

Med vennlig hilsen

Styret v. Kevin, Olov, Morten, Erik, Ole Kristian, Camilla og Mette