mockup web

Velkommen til ny nettside – Sørenga 7 Sameie

Sørenga 7 Sameie lanserer i dag en splitter ny nettside. På våre oppdaterte nettsider finner du relevant informasjon om boligen din, om fellesområdene, utearealene, garasjene og nabolaget. Du finner ordensregler, vedtekter, kontaktinformasjon, nyttige råd og tips, lenker til bruksanvisninger, FDV-dokumentasjon og brosjyrer, informasjon om brannsikkerhet, nøkler, fjernvarme, vaktmester, kajakkgruppen, du finner viktige telefonnumre – kort sagt: På våre nye nettsider finner du det aller meste du har behov for av informasjon – enten du er ny i sameiet eller har bodd her en stund eller helt fra starten – byggetrinn 7/8 sto ferdig i 2016/17.

Nyhetsbrev

Styret vil fortsette å sende ut nyhetsbrev, som det du akkurat nå leser. Tidligere utsendte nyhetsbrev finner du igjen under Nyheter. For at du skal motta nyhetsbrev må du ha opprettet en bruker på usbl.no og lagt inn korrekt kontaktinformasjon (telefonnummer og e-post-adresse) på min side. (Hvis du nå leser dette nyhetsbrevet på nettsiden og ikke har fått det på e-post, er det altså et tegn på at du ikke har registrert bruker/lagt inn e-post addresse på usbl.no)

Vi i styret håper at den nye nettsiden vil være til glede og nytte. Har du spørsmål eller kommentarer kan du sende en epost til oss på styret7@sorenga.com.

Hilsen

Styret